skip to Main Content

Onze merken

Les Mills is de wereldwijde marktleider op het gebied van gechoreografeerde groepsfitnesslessen op muziek. Met meer dan 20 verschillende programma’s, biedt Les Mills wekelijks levensveranderende fitnesservaringen aan miljoenen mensen. Kies voor ‘s werelds populairste groepsfitnessprogramma’s in je club, waaronder BODYPUMP en laat je leden verliefd worden op groepsfitness.

Lees meer

Studion is gespecialiseerd in het inrichten van fitnessruimtes voor group fitness, functional training, personal training en indoor cycling. We leveren niet alleen trainingsmaterialen, maar kijken ook naar de totale uitstraling van jouw fitnessclub of studio. Een inspirerende ruimte is belangrijk als jij jouw leden betrokken wilt houden. Ontdek hoe wij jou hierbij kunnen helpen.

Lees meer

Funxtion maakt fitness ‘Fun, Playful & Challenging’ met de kracht van (digitale) technologie. Funxtion levert content van hoge kwaliteit in de vorm van virtuele lessen, digitale fitnesstrainingen en trainingsplannen. Dit wordt bij de leden gebracht via de Member App, in-club via de Virtual Player of integratie van de content in het bestaande platform van de club.

Lees meer

BlackBoxConsultancy, onderdeel van HDD GROUP, helpt fitnessclubs en fitnessprofessionals succesvol te zijn op diverse vakgebieden binnen de fitnesssector. Wij verzorgen consultancy, live trainingen, zowel inhouse als op diverse plekken in het land, plus on-demand trainingen.

Lees meer

+31 (0)416 33 43 15