ONZE MERKEN

Het team van de HDD GROUP bestaat uit enthousiaste medewerkers met een grote passie voor fitness. Onze ervaren medewerkers zijn klantgericht. We nemen de tijd voor je om ervoor te zorgen als fitness professional succesvol te zijn en te blijven!

Les Mills International uit Nieuw-Zeeland is de wereldwijde marktleider op het gebied van gechoreografeerde fitnesslessen op muziek, die via sportscholen worden aangeboden. Het eerste Les Mills programma was BODYSTEP en BODYPUMP was het eerste programma dat internationaal werd aangeboden. Op dit moment zijn er 15 programma’s, waarvan 10 voor groepsfitness, 4 voor High Intensity Interval Training (HIIT) en 1 voor kids fitness.

We dagen je uit. Om mee te doen. Om te bewegen. Om onze wereld binnen te duiken. Waarom? Omdat je met de indoor cycles van BODY BIKE naar plekken kunt reizen die je nog nooit hebt gezien. Mentaal en fysiek gaat er een nieuwe wereld voor je open.

Studion is ruim 20 jaar marktleider op het gebied van fitnessproducten voor de professionele fitnessbranche in Europa. Nieuwe behoeften en ontwikkelingen in de fitnessbranche worden op de voet gevolgd. Studion streeft continu naar een innovatief, compleet en up-to-date productassortiment.

FunXtion Interactive is een platform dat virtuele digitale fitness biedt en helpt uw leden te motiveren door voortdurend met ze in contact te staan en bovendien helpt kosten te besparen en uw retentie te verbeteren.

Het verlangen om te innoveren en inspireren in alles wat Escape fitness doet is al aanwezig sinds de oprichting in 1998. De vier simpele oplossingen voor functionele training die ze aanbieding bestaan uit innovatief en kleurrijk functioneel training materiaal, prachtige vloeren, design en training.

Pink Boxing is exclusief voor vrouwen en is dé perfecte workout om in vorm te blijven, af te vallen en/of om conditie te verbeteren. Pink Boxing biedt het beste uit twee disciplines: Geavanceerde technieken uit de bokssport, zonder dat hierbij sprake is van fysiek contact,  gecombineerd met een functionele circuittraining. Pink Boxing heeft daarnaast de perfecte balans tussen keihard trainen en heel veel plezier maken. Is uitdagend, stoer, hip maar bovenal toegankelijk voor een breed publiek.

Steeds meer stellen kiezen ervoor om samen te gaan trainen en dus kon Cross Boxing niet uitblijven. Cross Boxing is de Next-level trainingsmethode en is gemixt, pittig, (in)spannend, uitdagend en is daarmee uitermate geschikt voor mannen en (stoere) vrouwen. Bij deze unieke training is er geen sprake van fysiek contact. Het is de perfecte workout voor iedereen, nu en in de toekomst. Are you ready for the next level?!

Wil jij komen werken bij een van de beste en meest gepassioneerde fitness bedrijven van de Benelux?