skip to Main Content

Onze merken

Les Mills is de wereldwijde marktleider op het gebied van gechoreografeerde groepsfitnesslessen op muziek. Met meer dan 20 verschillende programma’s, biedt Les Mills wekelijks levensveranderende fitnesservaringen aan miljoenen mensen. Kies voor ‘s werelds populairste groepsfitnessprogramma’s in je club, waaronder BODYPUMP en laat je leden verliefd worden op groepsfitness.

Lees meer

Studion is gespecialiseerd in het inrichten van fitnessruimtes voor group fitness, functional training, personal training en indoor cycling. We leveren niet alleen trainingsmaterialen, maar kijken ook naar de totale uitstraling van jouw fitnessclub of studio. Een inspirerende ruimte is belangrijk als jij jouw leden betrokken wilt houden. Ontdek hoe wij jou hierbij kunnen helpen.

Lees meer

Funxtion maakt fitness ‘Fun, Playful & Challenging’ met de kracht van (digitale) technologie. Funxtion levert content van hoge kwaliteit in de vorm van virtuele lessen, digitale fitnesstrainingen en trainingsplannen. Dit wordt bij de leden gebracht via de Member App, in-club via de Virtual Player of integratie van de content in het bestaande platform van de club.

Lees meer

Pink Boxing is stoere en toegankelijke workout voor iedere vrouw die in vorm wil blijven, af wil vallen of haar conditie wil verbeteren. Bij dit all-in trainingsconcept vind je het beste uit twee disciplines: technische bewegingen uit de bokswereld in combinatie met functionele circuittraining. Deze workout is speciaal ontwikkeld voor vrouwen, waardoor het toegankelijk is voor een breder publiek.

Lees meer

Cross Boxing is een next level stoere workout voor mannen en vrouwen waarmee je nieuwe doelgroepen aantrekt. Bij deze workout worden elementen uit de bokssport gecombineerd met kracht- en cardio oefeningen. Je maakt combinaties van stoten op de handschoenen van je partner of een boksbal. Het is nét echt boksen, maar dan zonder dat het boksen lichamelijk op de persoon is.

Lees meer

+31 (0)416 33 43 15