skip to Main Content

De voordelen van een partnership met het vernieuwde Les Mills On Demand

Uit onderzoek blijkt dat ruim 85% van alle fitnessleden wel eens een workout doet vanuit huis. Er vindt een ware on demand revolutie plaats, ook in de fitnessbranche. Als traditionele sportclub biedt het integreren van een online fitness platform in deze tijd enorme voordelen en kansen, zowel voor jou als voor je leden. Eerlijk is eerlijk: er gaat niets boven een killer live workout, maar wil je niet achterlopen op je concurrent, dan zal je mee moeten je bewegen met de wensen van je consument. In dat geval zijn er een paar belangrijke redenen waarom je als club vandaag nog een partnership aan wilt gaan met Les Mills On Demand.

Wat is Les Mills On Demand?

Les Mills On Demand, tegenwoordig Les Mills+, is een online platform van het wereldberoemde merk Les Mills. Consumenten kunnen waar ze maar willen, op vrijwel elk device, authentieke Les Mills workouts volgen. Het aanbod bestaat uit ruim 1500 trainingen, variërend van 15 tot 55 minuten, zodat er voor ieder niveau een leuk trainingsschema samen te stellen is. Als club kun je ervoor kiezen om een ‘affiliate partnership’ aan te gaan, zodat leden via jouw club een abonnement kunnen afsluiten.

Wat houdt een affiliate partnership in?

Les Mills On Demand is speciaal ontwikkeld als aanvulling op het realtime aanbod voor sportscholen en -clubs. Dankzij het kant-en-klare businessconcept loop je als club nauwelijks risico. Sterker nog, het is zelfs een manier rustende of uitgevallen oud-leden opnieuw bij je club te betrekken. Je ontvangt bijvoorbeeld praktische tips om weer met deze personen in gesprek te raken. Leden sluiten rechtstreeks een abonnement af bij Les Mills On Demand, maar diens inschrijving wordt gelinkt aan jouw club. Je hebt op die manier geen administratieve rompslomp, maar houdt je leden zelfs buiten jouw muren tóch betrokken bij je club.

Wat kost Les Mills On Demand voor clubs?

Nieuw (online) aanbod toevoegen kan lastig en soms prijzig zijn. Les Mills On Demand daarentegen kost je helemaal niks. Je leest het goed: geen extra kosten en nauwelijks extra inspanning. Jouw leden maken namelijk tegen een gereduceerd tarief gebruik van het online platform en jij ontvangt een commissie. Het enige dat jij hoeft te doen, is het onder de aandacht brengen van Les Mills On Demand bij je leden. Daarvoor ondersteunen we je bovendien graag met management- en marketingmiddelen.

Les Mills On Demand aanbieden?

Overweeg je om een affiliate partner te worden van Les Mills On Demand, maar heb je nog twijfels of vragen? HDD GROUP helpt je graag. Stuur ons een bericht, mail je vragen naar info@hddgroup.com of bel +31 (0)416 33 43 15 voor vrijblijvend advies. Dankzij onze jarenlange ervaring als Les Mills distributeur weten wij als geen ander wat Les Mills voor jouw club kan betekenen: ervaar het binnenkort zelf!

Contact opnemen

+31 (0)416 33 43 15