skip to Main Content

Cross Boxing

Ben je op zoek naar een stoere nieuwe groepsles voor in je club of studio voor zowel mannen als vrouwen? Wil je nieuwe doelgroepen aantrekken in je club? Wil je een jonger publiek aantrekken? Denk dan eens aan Cross Boxing: een next level en stoere workout voor iedereen!

Wat is Cross Boxing?

Bij Cross Boxing worden elementen uit de bokssport gecombineerd met kracht- en cardio oefeningen. Denk hierbij aan een uitdagende mix van flitsende combinaties, squats, burpees, voetenwerk, touwtjespringen en nog veel meer! Je maakt combinaties van stoten op de handschoenen van je partner of een boksbal. Het is nét echt boksen, maar dan zonder dat het boksen lichamelijk op de persoon is. Bij Cross Boxing train je je hele lichaam op kracht, coördinatie, uithoudingsvermogen en wendbaarheid. Zo word je in no-time fitter en sterker, zeker ook mentaal. Daarnaast geeft het je meer zelfvertrouwen.

All-in trainingsconcept

Cross Boxing is een all-in boxing trainingsconcept en wordt gedistribueerd via een licentiemodel. Licentiehouders ontvangen alles wat nodig is om het programma succesvol in de club te lanceren, waaronder marketingmaterialen, opleidingen en bijscholing en support.

De voordelen van dit boxing concept

  • Ready-to-go workouts
  • Marketingmaterialen om het programma succesvol te lanceren
  • Opleidingen van hoge kwaliteit voor jouw instructeurs, zodat jouw club altijd de beste workouts heeft
  • Kwartaalworkshops en masterclasses waardoor jouw instructeurs hun techniek en vaardigheden op lesgeefgebied blijven bijscholen
  • Online beschikbare trainingsschema’s
  • Doorlopende ondersteuning vanuit onze Club Performance afdeling, zodat het trainingsconcept succesvol blijft
  • Merchandising

Opleiding en bijscholing

HDD GROUP is de distributeur van Cross Boxing en Pink Boxing in de Benelux. De instructeurs dienen een basisopleiding succesvol afgerond te hebben om een veilige en resultaatgerichte Cross Boxing les in je club te kunnen geven.

We organiseren vier keer per jaar in samenwerking met The Boxing Company een kwartaalworkshop met masterclasses om onder andere de kwaliteit van lesgeven te waarborgen, de kennis te verhogen en nieuwe bewegingsvormen aan te leren. Hierbij staat steeds een ander onderwerp centraal.

Licentiehouder worden?

Wil jij dit concept toevoegen aan je lesaanbod en jouw sportschool een boost geven? Kies dan voor Cross Boxing! Je trekt gegarandeerd volle zalen met dit unieke all-in trainingsconcept.

HDD GROUP helpt fitness professionals succesvol te zijn door het bieden van totaaloplossingen voor (groeps)fitness, indoor cycling, functional training, personal training en clubmanagement. We vertellen je graag over de mogelijkheden van het implementeren van Cross Boxing in je club. Check ook het populaire women-only boxing concept; Pink Boxing.

Informatie aanvragen

Overige merken

Wij leveren motiverende fitnessconcepten aan fitnessondernemers, zodat zij succesvol zijn op het gebied van group fitness, indoor cycling, functional training en personal training. Ontdek onze merken.

Pink Boxing / Cross Boxing

Pink Boxing & Cross Boxing Boksen wordt allang niet meer gezien als een mannensport. Het…

BlackBoxConsultancy

BlackBoxConsultancy BlackBoxConsultancy, onderdeel van HDD GROUP, helpt fitnessclubs en fitnessprofessionals succesvol te zijn op diverse…

Funxtion
FunXtion maakt fitness ‘Fun, Playful & Challenging’ met de kracht van (digitale) technologie. FunXtion levert content van hoge kwaliteit in de vorm van virtuele lessen, digitale fitnesstrainingen en trainingsplannen. Dit wordt bij de leden gebracht via de Member App, in-club via de Virtual Player of integratie van de content in het bestaande platform van de club.
Studion
Studion is gespecialiseerd in het inrichten van fitnessruimtes voor group fitness, functional training, personal training en indoor cycling. We leveren niet alleen trainingsmaterialen, maar kijken ook naar de totale uitstraling van jouw fitnessclub of studio. Een inspirerende ruimte is belangrijk als jij jouw leden betrokken wilt houden. Ontdek hoe wij jou hierbij kunnen helpen.
Les Mills
Les Mills is de wereldwijde marktleider op het gebied van gechoreografeerde groepsfitnesslessen op muziek. Met meer dan 20 verschillende programma’s, biedt Les Mills wekelijks levensveranderende fitnesservaringen aan miljoenen mensen. Kies voor ‘s werelds populairste groepsfitnessprogramma’s in je club, waaronder BODYPUMP en laat je leden verliefd worden op groepsfitness.
+31 (0)416 33 43 15