skip to Main Content

Funxtion

Funxtion maakt fitness ‘Fun, Playful & Challenging’ met de kracht van (digitale) technologie. Als we iets hebben geleerd van de afgelopen decennia, dan is het dat fantastische experiences mensen motiveren om hun grenzen te verleggen. Funxtion creëert die experience op alle levels, door gebruik te maken van technology, intelligence en gamification. Het cloud-based en multi-device platform helpt je om je leden te motiveren, 24/7 met ze in contact te blijven, kosten te besparen en de retentie te verhogen.

Wat is Funxtion?

Funxtion brengt functional training tot leven door een interactief en digitaal platform aan te bieden waardoor functional training veilig, effectief, toegankelijk, motiverend en leuk wordt gemaakt voor zowel binnen- als buitensporters. Funxtion levert content van hoge kwaliteit in de vorm van virtuele lessen, digitale fitnesstrainingen en trainingsplannen. Dit wordt bij de leden gebracht via de Member App, in-club via de Virtual Player of integratie van de content in het bestaande platform van de club. Met de Portal kun je zelf workouts en trainingsplannen maken om de leden op de best mogelijke manier te helpen.

Ontdek Funxtion

Ontdek onze digital fitness content

Onze eersteklas digital fitness content helpt je de connectie aan te gaan met je leden, in de club en online. Maak kennis met de Virtual Player, de Member App en de on demand content.

Virtual Player

Met de Virtual Player bieden we een multifunctionele oplossing om het gebruik van de ruimte in jouw club te optimaliseren, met de mogelijkheid om deze volledig te customizen in de huisstijl van je merk. Een van de functionaliteiten van de Virtual Player is dat het gekoppeld kan worden aan een groot scherm in een trainingsruimte om daarmee virtuele lessen aan te bieden aan de leden.

Multiscreen Solution

Naast de functionaliteiten van de Virtual Player in de groepslesruimte, biedt Funxtion fitness ook de Multiscreen Solution aan. Hierbij is de Virtual Player aan meerdere schermen gekoppeld die allemaal verschillende oefeningen kunnen laten zien, waardoor er bijvoorbeeld een circuit training kan worden gedraaid met virtuele ondersteuning. Hiermee kun je een unieke circuit en/of boutique fitness experience creëren in jouw club.

Member App van FunXtion fitness

Geef de digitale aanwezigheid van je club een boost en blijf relevant voor je leden met de White Label Member App, of ze nu in de fitnessclub, thuis of onderweg zijn. De app kan volledig in de huisstijl van je club worden gemaakt, zodat je top of mind blijft bij je leden. Zo blijf je altijd in contact met je leden. Met de verschillende features, zoals on-demand content en online coaching, kan de club extra inkomsten genereren.

On demand content

Heb je al een eigen app of platform waarmee je met je members communiceert? Ook dan kunnen we je helpen door de content die FunXtion maakt te integreren in jouw platform. Met deze content kunnen de leden overal en altijd trainen en blijven ze, waar ze ook zijn, verbonden aan de club.

Uiteraard geven we je graag nog meer informatie, zodat je kunt ontdekken wat Funxtion is en wat het je club oplevert. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag!

Neem contact op

Overige merken

Wij leveren motiverende fitnessconcepten aan fitnessondernemers, zodat zij succesvol zijn op het gebied van group fitness, indoor cycling, functional training en personal training. Ontdek onze merken.

Pink Boxing / Cross Boxing

Pink Boxing & Cross Boxing Boksen wordt allang niet meer gezien als een mannensport. Het…

BlackBoxConsultancy

BlackBoxConsultancy BlackBoxConsultancy, onderdeel van HDD GROUP, helpt fitnessclubs en fitnessprofessionals succesvol te zijn op diverse…

Studion
Studion is gespecialiseerd in het inrichten van fitnessruimtes voor group fitness, functional training, personal training en indoor cycling. We leveren niet alleen trainingsmaterialen, maar kijken ook naar de totale uitstraling van jouw fitnessclub of studio. Een inspirerende ruimte is belangrijk als jij jouw leden betrokken wilt houden. Ontdek hoe wij jou hierbij kunnen helpen.
Les Mills
Les Mills is de wereldwijde marktleider op het gebied van gechoreografeerde groepsfitnesslessen op muziek. Met meer dan 20 verschillende programma’s, biedt Les Mills wekelijks levensveranderende fitnesservaringen aan miljoenen mensen. Kies voor ‘s werelds populairste groepsfitnessprogramma’s in je club, waaronder BODYPUMP en laat je leden verliefd worden op groepsfitness.
+31 (0)416 33 43 15