skip to Main Content
Laden Evenementen
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

GFM update – LES MILLS® SHAPES – 5 september

5 september 2023 14:00 - 15:00

Gratis

Les Mills lanceert een nieuw programma om het trainingsaanbod in jouw club te verfrissen met een hot and trendy workout: LES MILLS® SHAPES. Shapes is net als Strength Development onderdeel van de nieuwe productcategorie: Gen-Fit Training, waarmee je het lesaanbod telkens afwisselend en modern houdt om je bestaande leden te blijven prikkelen en een nieuw publiek aan te trekken voor groepsfitness.

LES MILLS® SHAPES

LES MILLS® SHAPES is een full-body, low-impact strength training waarin op Pilates, Barre en Power Yoga geïnspireerde oefeningen samenkomen met spicy house en disco beats in een dynamische workout om jou sterker en flexibeler te maken. Het programma bestaat uit 6 releases van 45 minuten met alternatieve tracks, waarmee je 12 variërende workouts kunt aanbieden. Uniek is het gebruik van de LES MILLS® SCULPT BAND en Sliders die Reformer Pilates simuleren. Dit brengt een unieke, nieuwe en trendy workout experience in je club, waarmee je een groter publiek naar de groepslessen trekt.

ONLINE GFM UPDATE

Op dinsdag 5 september om 14.00 uur organiseren wij een GFM (Group Fitness Management) Update voor ondernemers en managers in de fitnessbranche die meer willen weten over LES MILLS® SHAPES. Robert van Dieën, Marketing Manager en National Trainer, geeft je insights over het programma en de kansen voor jouw club of studio. Deelname is gratis.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
5 september 2023
Tijd:
14:00 - 15:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

Online – via Invitado

Organisator

Les Mills
+31 (0)416 33 43 15