skip to Main Content
Laden Evenementen
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar: Dé omzetformule ontrafeld – 20 juni

20 juni 2023 11:00 - 12:00

Gratis

Zoek jij ook altijd naar nieuwe marktkansen? En ben jij constant bezig met het bereiken van de veranderende doelgroep die je nu, of in de toekomst, wilt bereiken? Dan is de komende webinar echt iets voor jou!

Op dinsdag 20 juni en donderdag 22 juni organiseert HDD GROUP de webinar: Dé omzetformule ontrafeld. In een branche met snelle ontwikkelingen kan het een uitdaging zijn om een strategie voor je (nieuwe) leden te bepalen. Terwijl wanneer je het juiste product op de juiste manier ook nog eens bij de juiste doelgroep kunt brengen, je meer omzet geneert. Dit topic, samen met actuele vragen zoals: Wie zijn je leden en wat willen ze? en Wat is de (waarde)propositie van je club? komen aan bod. Zo leer je de juiste product marktcombinaties te maken Super actueel en interessant!

📅 Dinsdag 20 juni van 11.00 – 12.00 uur
📅 Donderdag 22 juni van 13.00 – 14.00 uur
👨‍💻 Robert van Dieën, Marketing Manager HDD GROUP
💸 Gratis

Je kunt je aanmelden voor de Webinar door je gegevens in te vullen. Wanneer deze door HDD GROUP is verwerkt zul je een bevestiging per e-mail ontvangen samen met de deelnamelink.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
20 juni 2023
Tijd:
11:00 - 12:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

Robert van Dieën
E-mail
robert@hddgroup.com

Locatie

Online – via Invitado
+31 (0)416 33 43 15