skip to Main Content

Funxtion: Vergroot de beleving met digitale fitness content op maat!

Het digitale platform van Funxtion omvat alles wat jouw gym nodig heeft. Funxtion maakt het makkelijk om de trainingsbeleving van leden te vergroten, met digitale fitness content die motiverende workouts tot leven brengen op de fitnessvloer (en daarbuiten).

Wil jij ook de trainingsbeleving van je leden vergroten en motiverende workouts op jouw fitnessvloer? Ontvang binnen 24 uur* een offerte voor jouw club!

*Op werkdagen

Vraag offerte aan >

Waarom Funxtion?

Het fitnesslandschap is voorgoed veranderd. Decennialang waren fysieke bedrijven de enige aanbieders van fitnesscontent en -advies aan consumenten. Echter kijken consumenten vandaag de dag verder dan de vier muren van het fitnesscentrum, om hun trainingen in de sportschool te combineren met sporten thuis of onderweg.

Tijd om de transitie te gaan maken naar een omni-channel (360°) always on (365 dagen per jaar) offering. Funxtion maakt het makkelijk om de trainingsbeleving van leden te vergroten met digitale fitness content die motiverende workouts tot leven brengen op de fitnessvloer (en daarbuiten). Ondernemers die nu inspelen op de behoefte van consumenten en daarmee vraag en aanbod samenbrengen, hebben de grootste kans om commercieel succesvol te zijn op de lange termijn.

✓  Motiverende digitale fitnesscontent voor in de club, thuis en onderweg
✓  Meer dan 300 virtuele lessen en 2500 oefeningen
✓  Maandelijks nieuwe, motiverende workouts
✓  Perfect voor small group trainingen met trainer op de fitnessvloer
✓  Ideaal als leden individueel een workout willen starten zonder trainer
✓  Gebruiksvriendelijk platform
✓  Plug & Play integratie

Vraag een offerte aan

Wil jij ook de trainingsbeleving van je leden vergroten en motiverende workouts op jouw fitnessvloer? Ontvang binnen 24 uur* een offerte voor jouw club!

Vraag offerte aan >

+31 (0)416 33 43 15