skip to Main Content

RPM 100 POWERED BY BODY BIKE

EEN WERELDLEIDER IN DE FITNESSBRANCHE

Al meer dan 25 jaar is Les Mills een wereldleider in de fitnessbranche en heeft een revolutie teweeg gebracht in de manier waarop mensen sporten en fit blijven. Les Mills staat bekend om de dynamische en boeiende groepsfitnessprogramma’s en ontwikkelen continue door met innovatieve workouts om instructeurs over de hele wereld te inspireren en sterker te maken. Het populaire indoor cycling programma RPM bereikt nu een belangrijke mijlpaal: de 100ste release! Om deze prestatie te vieren, zal de filming van deze release plaatsvinden tijdens LES MILLS LIVE in Los Angeles van 28 tot 30 juli 2023. Om dit nieuws nog leuker te maken, heeft Les Mills voor deze speciale gelegenheid de BODY BIKE SMART+ indoor bike gekozen.

Sinds de oprichting is Les Mills toonaangevend geweest op het gebied van fitnessprogramma’s, door het creëren van innovatieve en effectieve workouts die muziek, beweging en motivatie combineren. Vooral het RPM-programma heeft een enorme aanhang gekregen en is een favoriet programma geworden onder liefhebbers van indoor cycling. RPM biedt een opwindende en meeslepende ervaring en combineert opzwepende muziek, gechoreografeerde lesopbouw en een motiverende instructeur om deelnemers door een uitdagende workout te leiden. Met elke nieuwe release van RPM introduceert Les Mills een nieuwe choreografie en muziek om deelnemers betrokken en gemotiveerd te houden.

LES MILLS HEEFT DE BODY BIKE SMART+ GESELECTEERD VOOR HET EVENT

Het bereiken van de 100ste RPM-release is een buitengewone mijlpaal en weerspiegelt de inzet van Les Mills met voortdurende innovatie en evolutie. Om deze gedenkwaardige gebeurtenis te onderstrepen, heeft Les Mills ervoor gekozen om de 100ste RPM-release te filmen tijdens LES MILLS LIVE in de bruisende stad Los Angeles. Deze keuze benadrukt het belang van de mijlpaal en de wens om een onvergetelijke ervaring te creëren voor deelnemers en instructeurs die het event bijwonen.

Bij het selecteren van de indoor bikes voor RPM 100 heeft Les Mills gekozen voor de BODY BIKE SMART+. Al jarenlang is BODY BIKE een toonaangevende fabrikant van indoor bikes die bekend staan om hun uitzonderlijke kwaliteit, duurzaamheid en prestaties. De BODY BIKE SMART+ is een duurzame indoor bike met geavanceerde functies, zoals real-time datatracking en naadloze connectiviteit. De fietsen zijn ontworpen om een soepele en authentieke fietservaring te bieden, die het gevoel van het buitenfietsen op de weg nabootst.

De samenwerking tussen Les Mills en BODY BIKE betekent een gedeelde toewijding aan uitmuntendheid en innovatie in de fitnessbranche. Door de BODY BIKE SMART+ te kiezen voor het filmen van de 100ste RPM release, zorgt Les Mills ervoor dat deelnemers toegang hebben tot topapparatuur die hun trainingservaring verbetert en uitzonderlijke resultaten levert. Dankzij de precisie en betrouwbaarheid van de BODY BIKE SMART+ kunnen instructeurs hun lessen met vertrouwen geven, wetende dat ze het beste materiaal tot hun beschikking hebben.

EEN GEWELDIGE EXPERIENCE

Het live-evenement in Los Angeles belooft een geweldige experience te worden, die fitness fanaten, instructeurs en professionals uit de industrie van over de hele wereld samenbrengt. Deelnemers krijgen de kans om de filming van de 100ste release zelf mee te maken en kunnen volledig opgaan in de energie en opwinding van het programma. Tijdens het evenement zullen bekende Les Mills-presentatoren en -instructeurs aanwezig zijn die de deelnemers door de geweldige fietssessies zullen leiden.

De samenwerking tussen Les Mills en BODY BIKE voor het filmen van RPM 100 is een samenkomst van twee marktleiders die een passie delen voor het leveren van geweldige fitnesservaringen. Samen zijn we klaar om een onvergetelijk evenement te organiseren dat het succes van het RPM-programma viert en tegelijkertijd instructeurs inspireert en in staat stelt om hun deelnemers te blijven motiveren om het maximale uit zichzelf te halen.

Terwijl Les Mills zich voorbereidt om aan deze historische mijlpaal te beginnen, zijn de fitnessliefhebbers en instructeurs zich hier wereldwijd op aan het voorbereiden.

+31 (0)416 33 43 15