skip to Main Content

Campagne Marketeer

Ben jij een gepassioneerde marketeer en lijkt het je leuk om effectieve online campagnes te ontwikkelen en uit te voeren voor een van de leukste fitnessmerken van Nederland? Zoek niet verder!

EEN EERSTE INDRUK VAN LES MILLS & STUDION

Les Mills is dé maker van de populairste fitnessworkouts ter wereld, zoals BODYPUMP, en verandert daarmee miljoenen levens, dag in en uit, altijd en overal. Wij creëren motiverende live en digitale fitnessbelevingen voor in de fitnessclub, maar ook daarbuiten. Zo maken we van moeten sporten, willen sporten. Het Les Mills concept bestaat uit inspirerende workouts en world-class marketing- en managementsupport. Zo helpen wij fitness professionals succesvol te worden. Studion doet dat door ervoor te zorgen dat een training studio of zone er inspirerend uitziet, met prachtige designs en hoogwaardige kwaliteit trainingsmaterialen. Les Mills & Studion zijn beide onderdeel van HDD GROUP. Leer ons bedrijf kennen.

Bekijk hieronder de video van een van onze Les Mills events – Les Mills Mega Quarterly

FUNCTIEOMSCHRIJVING

In deze veelzijdige rol ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van doelgerichte marketingcampagnes (met name B2B) om nieuwe fitnessclubs en -studio’s aan ons te binden en de klantbetrokkenheid te vergroten. Samen met het team bedenk je een campagne-concept, waarna jij zelfstandig aan de slag om de campagne van A tot Z uit te werken en uit te voeren. Daarbij betrek je de juiste collega’s of externe partijen. Jij weet precies hoe je een boodschap tot leven kunt brengen met de juiste mix van middelen en kanalen. Je monitort de campagnes en stuurt bij waar nodig. Van strategische planning tot creatieve uitvoering, je speelt een cruciale rol in het succes van onze campagnes.

WAT NEEM JE MEE?

Aan kennis en vaardigheden neem je het volgende mee:

 • Je bent in het bezit van ten minste een HBO-diploma, bij voorkeur in de richting van marketing, commerciële economie of communicatie;
 • Het is een pré als je al relevante werk- of stage-ervaring hebt opgedaan.
 • Het is een pré als je al kennis hebt van digitale marketingtools, zoals Google Analytics, Marketing Automation, SEA en SEO.

WIE BEN JIJ?

Je bent creatief, initiatiefrijk en in staat om originele en vindingrijke campagne- en contentvoorstellen te doen die je vervolgens tot leven brengt. Commercieel inzicht en analytisch vermogen zorgen ervoor dat je weet wat kan aanslaan bij onze doelgroep en hoe campagnes geoptimaliseerd kunnen worden. Met jouw resultaatgerichte instelling streef jij ernaar dat doelen worden bereikt. Je hebt winnaarsmentaliteit! Omgaan met deadlines gaat je goed af en als je moet presteren onder druk, houd jij je hoofd koel. Je bent een aanpakker, kunt goed zelfstandig werken, maar ook in een team. Communicatief ben je sterk, zowel pratend als schrijvend.

COLLEGA’S – SFEER – MOGELIJKHEDEN

Work hard, play hard! Samen met een hecht team van meer dan 40 gepassioneerde medewerkers bouw je aan een innovatief bedrijf met veel kansen en mogelijkheden. We staan bekend om onze gemoedelijke Brabantse cultuur en toffe personeelsuitstapjes. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en zelfontwikkeling. Samen met enthousiaste collega’s werk je in een open en informele sfeer, met korte lijntjes, aan gezamenlijke doelstellingen om de klanten en ons bedrijf succesvol te maken.

WAT WIJ JOU TE BIEDEN HEBBEN

 • Passend salaris;
 • Commissieregeling;
 • Laptop van de zaak;
 • Een zit-sta bureau op kantoor;
 • Gedeeltelijk thuiswerken;
 • 8% vakantiegeld;
 • Een pensioenregeling;
 • Gratis fitnessabonnement;
 • Reiskostenvergoeding vanaf >10km woonafstand;
 • Jaarlijkse ski- of zomertrip :-)

DIT IS JE KANS!

Sta jij te springen om als Campagne Marketeer bij ons aan de slag te gaan? Stuur dan jouw motivatiebrief met CV naar Cindy Fleuren (HR Manager) via vacatures@hddgroup.com. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Marloes van Wanroij (Team Lead Marketing) via +31 (0)416 33 43 15.

+31 (0)416 33 43 15