skip to Main Content

Marketeer

Heb jij het “fingerspitzengefühl” om impactvolle en resultaatgerichte marketing- en communicatiecampagnes te creëren voor onder andere evenementregistraties en lead generatie? En, houd jij van aanpakken? Dan zoeken wij jou!

EEN EERSTE INDRUK VAN LES MILLS & STUDION

Les Mills is dé maker van de populairste fitnessworkouts ter wereld, zoals BODYPUMP, en verandert daarmee miljoenen levens, dag in en uit, altijd en overal. Wij creëren motiverende live en digitale fitnessbelevingen voor in de fitnessclub, maar ook daarbuiten. Zo maken we van moeten sporten, willen sporten. Het Les Mills concept bestaat uit inspirerende workouts en world-class marketing- en managementsupport. Zo helpen wij fitness professionals succesvol te worden. Studion doet dat door ervoor te zorgen dat een training studio of zone er inspirerend uitziet, met prachtige designs en hoogwaardige kwaliteit trainingsmaterialen. Les Mills & Studion zijn beide onderdeel van HDD GROUP. Leer ons bedrijf kennen.

Bekijk hieronder de video van een van onze Les Mills events – Les Mills Mega Quarterly

FUNCTIEOMSCHRIJVING

In deze veelzijdige rol speel je een cruciale rol bij het werven van klanten voor onze producten, diensten en evenementen, maar ook het verhogen van de klantbetrokkenheid. Samen met het team bedenk je een campagne-concept, waarna jij zelfstandig aan de slag gaat met het opstellen van een communicatieplan en de uitvoering daarvan. Jij weet precies hoe je een propositie tot leven kunt brengen met een vlijmscherpe boodschap en de juiste mix van middelen en kanalen. Jouw doelgroep bestaat uit ondernemers die actief zijn in de fitnessbranche en hebt als belangrijkste KPI’s sales genereren en retentie.

Om jouw doelstellingen te behalen, ga je zelf aan de slag om campagnes van A tot Z uit te werken en betrekt daarbij de juiste collega’s of externe partijen. Inmiddels weet je al hoe je AI voor je kunt laten werken, dus daar maak je slim gebruik van. Je monitort de campagnes en stuurt bij waar nodig. Ook beheer je onze B2B activiteiten- en contentkalender, zodat attractieve en engaging content goed op elkaar aansluiten. Zowel online als offline.

WAT NEEM JE MEE?

Aan kennis en vaardigheden neem je het volgende mee:

 • Je bent in het bezit van ten minste een HBO-diploma in de richting van marketing, commerciële economie of communicatie;
 • Je hebt al een paar jaar revelante werkervaring opgedaan, bij voorkeur in een soortgelijke of gerelateerde functie;
 • Je hebt ervaring met marketing via e-mail en social media, maar ook met evenementen en beurzen;
 • Je bent bekend met het aansturen en briefen van collega’s en externe partners;
 • Je bent thuis in de wereld van digitale marketingtools en kent de geheimen van AI;
 • Je hebt ervaring met marketing software, zoals HubSpot en Google Analytics, of gelijkwaardig. Hierin neem jij het voortouw op de afdeling;
 • Je bent ten minste 36 uur per week beschikbaar.

WIE BEN JIJ?

Je bent creatief, initiatiefrijk en in staat om originele en vindingrijke campagne- en contentvoorstellen te doen die je vervolgens tot leven brengt. Commercieel inzicht en analytisch vermogen zorgen ervoor dat je weet wat kan aanslaan bij onze doelgroep en hoe campagnes geoptimaliseerd kunnen worden. Met jouw resultaatgerichte instelling streef jij ernaar dat doelen worden bereikt. Je hebt winnaarsmentaliteit! Omgaan met deadlines gaat je goed af en als je moet presteren onder druk, houd jij je hoofd koel. Je bent een aanpakker, kunt goed zelfstandig werken, maar ook in een team. Communicatief ben je sterk, zowel pratend als schrijvend. Je kunt goed adviseren en overtuigen.

COLLEGA’S – SFEER – MOGELIJKHEDEN

Work hard, play hard! Samen met een hecht team van meer dan 40 gepassioneerde medewerkers bouw je aan een innovatief bedrijf met veel kansen en mogelijkheden. We staan bekend om onze gemoedelijke Brabantse cultuur en toffe personeelsuitstapjes. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en zelfontwikkeling. Samen met enthousiaste collega’s werk je in een open en informele sfeer, met korte lijntjes, aan gezamenlijke doelstellingen om de klanten en ons bedrijf succesvol te maken.

WAT WIJ JOU TE BIEDEN HEBBEN

 • Passend salaris;
 • Commissieregeling;
 • Laptop van de zaak;
 • Een zit-sta bureau op kantoor;
 • Gedeeltelijk thuiswerken;
 • 8% vakantiegeld;
 • Een pensioenregeling;
 • Gratis fitnessabonnement;
 • Reiskostenvergoeding vanaf >10km woonafstand;
 • Jaarlijkse ski- of zomertrip bij het behalen van onze doelen! :-)

DIT IS JE KANS!

Sta jij te springen om als Marketeer bij ons aan de slag te gaan? Stuur dan jouw motivatiebrief met CV uiterlijk 30 november 2023 naar Cindy Fleuren (HR Manager) via vacatures@hddgroup.com. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Robert van Dieën (Marketing Manager) via +31 (0)416 33 43 15.

+31 (0)416 33 43 15