skip to Main Content

Pink Boxing & Cross Boxing

Boksen wordt allang niet meer gezien als een mannensport. Het is een sport die steeds meer aan populariteit gewonnen heeft, ook onder vrouwen. Mensen zijn meer en meer op zoek naar high-intensity sporten en daarom kiezen ze voor boksen. Met Pink Boxing, een bokstraining speciaal voor vrouwen, en Cross Boxing, een toegankelijke training voor zowel vrouwen en mannen, is boksen toegankelijk gemaakt voor een breder publiek. Diverse elementen uit de bokssport zijn zorgvuldig gefilterd en samengevoegd tot een uniek, all-in trainingsconcept.

Pink Boxing

Pink Boxing is een boksworkout speciaal ontwikkeld voor vrouwen. Het is een nauwkeurig samengestelde workout waarbij het beste uit de bokssport wordt gecombineerd met functionele conditie- en krachtoefeningen. Dé perfecte workout om af te vallen, in vorm te blijven en de conditie te verbeteren. Bij dit all-in trainingsconcept vind je het beste uit twee disciplines: technische bewegingen uit de bokswereld in combinatie met functionele circuittraining. Kortom, een uitdagende, stoere, hippe, maar vooral toegankelijke workout voor iedere vrouw die in vorm wil blijven, af wil vallen of haar conditie wil verbeteren.

All-in trainingsconcept

Pink Boxing en Cross Boxing zijn all-in boxing trainingsconcepten en worden gedistribueerd via een licentiemodel. Licentiehouders ontvangen alles wat nodig is om het programma succesvol in de club te lanceren, waaronder marketingmaterialen, opleidingen en bijscholing en support.

De voordelen van deze boxing concepten

  • Ready-to-go workouts
  • Marketingmaterialen om het programma succesvol te lanceren
  • Opleidingen van hoge kwaliteit voor jouw instructeurs, zodat jouw club altijd de beste workouts heeft
  • Kwartaalworkshops en masterclasses waardoor jouw instructeurs hun techniek en vaardigheden op lesgeefgebied blijven bijscholen
  • Online beschikbare trainingsschema’s
  • Doorlopende ondersteuning vanuit onze Club Performance afdeling, zodat het trainingsconcept succesvol blijft
  • Merchandising

Licentiehouder worden?

Wil jij jouw sportschool een boost geven? Kies dan voor Pink Boxing en/of Cross Boxing! Je trekt gegarandeerd volle zalen met deze unieke all-in trainingsconcepten.

HDD GROUP helpt fitness professionals succesvol te zijn door het bieden van totaaloplossingen voor (groeps)fitness, indoor cycling, functional training, personal training en clubmanagement. We vertellen je graag over de mogelijkheden van het implementeren van Pink Boxing en/of Cross Boxing in je club.

Informatie aanvragen

Overige merken

Wij leveren motiverende fitnessconcepten aan fitnessondernemers, zodat zij succesvol zijn op het gebied van group fitness, indoor cycling, functional training en personal training. Ontdek onze merken.

BlackBoxConsultancy

BlackBoxConsultancy BlackBoxConsultancy, onderdeel van HDD GROUP, helpt fitnessclubs en fitnessprofessionals succesvol te zijn op diverse…

Funxtion
FunXtion maakt fitness ‘Fun, Playful & Challenging’ met de kracht van (digitale) technologie. FunXtion levert content van hoge kwaliteit in de vorm van virtuele lessen, digitale fitnesstrainingen en trainingsplannen. Dit wordt bij de leden gebracht via de Member App, in-club via de Virtual Player of integratie van de content in het bestaande platform van de club.
Studion
Studion is gespecialiseerd in het inrichten van fitnessruimtes voor group fitness, functional training, personal training en indoor cycling. We leveren niet alleen trainingsmaterialen, maar kijken ook naar de totale uitstraling van jouw fitnessclub of studio. Een inspirerende ruimte is belangrijk als jij jouw leden betrokken wilt houden. Ontdek hoe wij jou hierbij kunnen helpen.
Les Mills
Les Mills is de wereldwijde marktleider op het gebied van gechoreografeerde groepsfitnesslessen op muziek. Met meer dan 20 verschillende programma’s, biedt Les Mills wekelijks levensveranderende fitnesservaringen aan miljoenen mensen. Kies voor ‘s werelds populairste groepsfitnessprogramma’s in je club, waaronder BODYPUMP en laat je leden verliefd worden op groepsfitness.
+31 (0)416 33 43 15