skip to Main Content

HDD GROUP SPEELT IN OP DUURZAAMHEID TIJDENS FIBO 2023

DUURZAAMHEID IN DE SPOTLIGHT TIJDENS FIBO 2023
Milieuvriendelijk en langdurig commercieel succesvol.
HAL 6 / STAND 13

Op 13 april 2023 start een nieuwe editie van FIBO: ’s werelds grootste fitnessbeurs! HDD GROUP, BODY BIKE en LES MILLS presenteren hier gezamenlijk niet eerder gepubliceerde resultaten van een recent onderzoek, waaruit unieke inzichten en mogelijkheden voortkomen voor ondernemers en managers om indoor cycling en group fitness een nieuwe boost te geven in de club of studio.

UNIEKE INZICHTEN
Een recente enquête onder ondernemers, managers en instructeurs in de fitnessbranche heeft nieuwe inzichten aan het licht gebracht over de ontwikkeling van indoor cycling door de jaren heen. HDD GROUP heeft deze gebundeld in een e-book. Niet alleen een benchmark, maar juist ook nieuwe kansen voor de branche worden hierin gepubliceerd. Bezoekers van FIBO 2023 kunnen dit e-book gratis ontvangen door zich hiervoor aan te melden in de stand.

ONTDEK HET ‘IN THE WOODS’
Bezoekers van FIBO 2023 zijn dit jaar welkom ‘in the woods’. Volg het pad en ontdek dé duurzame toekomst van group fitness, indoor cycling en functional training. Maak kennis met de nieuw te lanceren BODY BIKE SMART+ Forest Green, gemaakt van gerecycled ABS plastic. Deze bike behoort samen met de OceanIX, gemaakt van gerecyclede visneten die anders worden gedumpt in de oceaan, tot de meest milieuvriendelijke indoor cycling bikes ter wereld. Een boodschap waar de jongere generatie steeds meer waarde aan hecht.

DE NEXT GENERATION FORMULE
HDD GROUP en LES MILLS werken voortdurend aan oplossingen die het laagdrempelig maken om group fitness, waaronder indoor cycling, verder te optimaliseren met unieke, nieuwe en toekomstbestendige formules. Zowel live als digitaal, maar ook in-club en on demand. Zo heeft LES MILLS naast LES MILLS™ Strength Development onlangs een nieuw Virtual Indoor Cycling pakket gelanceerd, waarmee clubs en studios snel en simpel het indoor cycling aanbod kunnen uitbreiden met onder andere LES MILLS THE TRIP Virtual. Vanzelfsprekend reikt de Next Generation formule veel wijder, waarover alles te ontdekken valt ‘in the woods’ van BODY BIKE, HDD GROUP en LES MILLS.

Wil je graag FIBO 2023 bezoeken, maar heb je nog geen tickets? Vraag hieronder je gratis tickets aan of neem contact op met je vaste contactpersoon binnen HDD GROUP. Na het versturen van je gegevens zul je een bevestigingsmail ontvangen. Hierin staat de informatie om je tickets te personaliseren.

+31 (0)416 33 43 15