skip to Main Content

TERUGBLIK HDD GROUP OP FIBO 2023

“HDD GROUP opvallend duurzaam bedrijf op de FIBO”

Van 13 tot en met 16 april waren we weer aanwezig op de FIBO; ’s werelds grootste fitnessbeurs! Met veel plezier kunnen we terugkijken op een geslaagde editie! In onze unieke stand ‘in the woods’ hebben we veel relaties mogen begroeten. Het was fijn om veel ondernemers weer live te ontmoeten en een praatje te maken. De FIBO vindt jaarlijks plaats in het voorjaar in Keulen. Honderden standhouders presenteerden hun nieuwste innovaties en producten aan duizenden bezoekers uit heel Europa. Op donderdagavond was het gezellig druk op de HDD booth party met een live DJ. We hebben met veel ondernemers bij kunnen praten onder het genot van een hapje en een drankje.

Een duurzame toekomst
De stand van BODY BIKE en HDD GROUP stond in het teken van het ontdekken van een duurzame toekomst van indoor cycling, group fitness en functional training. Op de stand konden relatieskon men kennismaken met de allernieuwste BODY BIKE SMART+ Forest Green, gemaakt van 25% gerecycled ABS plastic. Ook de BODY BIKE SMART+ OceanIX stond in de picture. Deze fiets is voor het grootste deel vervaardigd uit gerecyclde visnetten, die anders in de oceaan worden achtergelaten. Daarnaast konden bezoekers kennismaken met laagdrempelige oplossingen om live en virtual in-club workouts een boost te geven, waaronder LES MILLS THE TRIP Virtual. De bezoekers konden profiteren van eenmalige, scherpe beursaanbiedingen.

Positieve feedback
We kregen veel leuke reacties op onze stand vanwege de duurzame uitstraling. Dit wordt steeds belangrijker voor onze industrie in de toekomst. Wist je dit bijvoorbeeld? Tegenwoordig planten we een boom voor elk lid van LES MILLS+, een instructeur of een club die zich bij ons aansluit. We zijn blij met de vele positieve reacties die we hebben gekregen op de inrichting van de stand. Mensen vonden het een mooie, unieke stand. Daarnaast werd als positief gezien dat HDD GROUP het opvallendste duurzame bedrijf op de FIBO was.

Uniek e-book
Met trots presenteerden we op de stand nieuwe inzichten en marktkansen uit een niet eerder gepubliceerde enquête onderzoek en slimme oplossingen voor een toekomstbestendiger clubaanbod. HDD GROUP heeft deze interessante inzichten gebundeld in een uniek e-book, met daarin een branche benchmark, maar ook kansen op het gebied van indoor cycling. Op de stand ontvingen relaties ditkon men dit gratis e-book claimen. Veel relaties hebben het e-book geclaimd, maar het is nog steeds beschikbaar.

Heb je het e-book nog niet in je bezit, maar wil je het graag ontvangen? Vraag het dan het gratis e-book aan!

DOWNLOAD E-BOOK

 

Heb je nog wat informatie gemist of ben je ergens door getriggerd? Aarzel dan niet om contact op te nemen met HDD GROUP via telefoonnummer +31 (0)416 33 43 15 of stuur een e-mail aan info@hddgroup.com. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Op naar een duurzame toekomst voor indoor cycling, group fitness en functional training!

   

 

   

 

   

+31 (0)416 33 43 15