skip to Main Content

CrossFit Immersive

Fitnessondernemer en Les Mills Trainer Dennis Toppin is eigenaar van de drukbezochte CrossFit Immersive in Leidschenveen en opende in februari 2021 de deuren van zijn gloednieuwe high-end studio voor krachttraining en -lessen: Immersive Studio’s in Rijswijk. Yves, accountmanager van HDD GROUP, hielp hem bij de inrichting van de nieuwe club.

Experience

Sinds de heropening van sportscholen willen mensen bewuster sporten met meer persoonlijke begeleiding of in kleine groepjes. Daarom heeft Toppin bewust gekozen voor een high-end club. “Wanneer leden binnenkomen moeten ze gelijk in een bepaalde vibe komen en mensen moeten het direct supertof vinden om hier te zijn. De inrichting speelt hierbij een grote rol”, aldus Toppin.

Voor de inrichting van de club legde Dennis al snel contact met accountmanager Yves die hij al een langere tijd kende. “Hij regelde alles heel snel en communiceerde heel transparant. Yves had al snel door welke look and feel ik wilde bij Immersive en dacht daarin ook met mij mee. Hij gaf daarbij ook aan wanneer ik misschien iets anders kan doen om de ruimte toch iets functioneler of mooier in te richten. Ik wilde bijvoorbeeld een speedtrack neerleggen, maar twijfelde waar die zou moeten komen. Yves zei: plaats hem bij de ingang. Dan heb je gelijk een eyecatcher voor mensen die binnen komen.”

Inrichting immersive studio’s via Studion

Als National Les Mills Trainer was Toppin al bekend met de producten en diensten van HDD GROUP. Alle groepsfitness producten zijn geleverd door Studion, waaronder materialen van Escape Fitness, BODY BIKES, Les Mills SMART TECH materialmen en Sprinttrack. Dennis: “Het resultaat is een future proof gym met materialen van de hoogste kwaliteit. Ik heb voor functionele apparaten gekozen. Ik heb bij de Escape Bootcamp kennisgemaakt met de materialen van Studion en die gaven een bepaalde vibe en hadden een mooie look. Gezien het nieuwe concept wilde ik producten en materialen van A-kwaliteit die lang meegaan en een stoere uitstraling hebben. Bij HDD GROUP vind je alles onder één dak, het is one stop shopping. Hierdoor heb je altijd hetzelfde aanspreekpunt en dat werkt erg prettig. De samenwerking met HDD GROUP is zeer prettig verlopen.”

Gezien het nieuwe concept wilde ik producten en materialen van A-kwaliteit die lang meegaan en een stoere uitstraling hebben. Bij HDD GROUP vind je alles onder één dak, het is one stop shopping. Hierdoor heb je altijd hetzelfde aanspreekpunt en dat werkt erg prettig. De samenwerking met HDD GROUP is zeer prettig verlopen.

+31 (0)416 33 43 15